Yritys

Hei asiakkaamme!

Toivotamme Sinut tervetulleeksi verkkokauppaamme.

Nahkavaatteiden erikoisliike Karrax perustettiin vuonna 1990 valtatie-8 varteen Laitilaan, noin 60 kilometriä Turusta Rauman suuntaan. Laitilan keskustassa pidimme myymälää vuosina 2004-2011, jonka jälkeen jatkoimme pelkästään verkkokauppana vuodesta 2012 lähtien. Karrax on aina toiminut ja toimii edelleen perheyrityksenä.

Nahkarotsit ovat päätuoteryhmämme. Valikoimissamme on myös klassisia nahkatakkeja, -housuja, -liivejä ja -laukkuja. Nyt olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme myös sisustustuotteisiin, ja otammekin mielellämme vastaan ideoita, minkälaisia tuotteita te asiakkaamme haluaisitte verkkokaupassamme olevan tarjolla. Nahkavaatemallistomme on nuorekas ja ajaton. Suunnittelemme tuotteemme itse yhdessä ompelijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaittemme toiveita kehittäessämme mallistoamme. Tuotekehitys onkin yksi toimintamme tärkeimmistä peruspilareista. Kun suunnittelemme nahkavaatteen, se on meillä nopeimmillaan tuotannossa jo seuraavana päivänä. Nettisivuilla olevat tuotteet istuvat täydellisesti useimmille vartalotyypeille. Meille tärkeää on se, ettet joudu tinkimään tuotteen istuvuudesta koon tai vartalotyypin takia. Vaatteen istuvuudesta, niin naisilla kuin miehilläkin, onkin tullut yksi tärkeimmistä ostokriteereistä. Siksi on tärkeää, että tuotteisiin voidaan tehdä muutoksia esim. hihojen pidennyksiä, helman kavennuksia ym. Kun valmistus tapahtuu lähellä Suomessa, istuvuuteen ja ainutlaatuisuuteen panostaminen on helpompaa. Emme ole koskaan harkinneetkaan tuotannon siirtämistä ulkomaille vaan me pidämme entistä tiukemmin kiinni kotimaisuudesta! Haluamme, että nahkavaatteemme ovat erilaisia kuin muut ja siksi niitä saa vain meiltä myymälästämme ja nettikaupasta. Näin myös laadunvalvonta on tehokasta.

Kun tilaat nahkatuotteitamme nettikaupasta, sinun ei tarvitse tietää kokoasi, koska opastamme mielellämme oikean koon valinnassa joko sähköpostitse tai puhelimitse. Riittää vain kun ilmoitat pituuden, painosi ja ilmoitat pyydetyt mitat. Mikäli olet valinnut tilauslomakkeeseen väärän koon, puutumme siihen. Meillekään ei ole kannattavaa vaihtaa tuotteita moneen kertaan, joten olemme aidosti kiinnostuneita siitä, että saat oikeanlaisen ja oikeankokoisen tuotteen heti ensimmäisellä kerralla. Ja jos netistä tilaaminen tuntuu vieraalta, voit aina soittaa meille ja palvelemme Sinua ilolla ja ammattitaidolla! 🙂