Miksi Karrax?

Kotimaisuus

Nahkatakit, nahkahousut ja nahkaliivit valmistetaan Suomessa. Tuemme näin suomalaista käsityötä ja työpaikkoja Suomessa. Myös suunnittelu tapahtuu Suomessa, Laitilan myymälässämme. Voit vakuuttua sekä tuotteen että toimintatapamme laadukkuudesta. Nahkavaihtoehdot, joita eniten käytämme, käsitellään raakavuodasta valmiiseen vuotaan Suomessa. Joskus myös raakavuodat tulevat Suomesta tai ainakin Pohjoismaista/Pohjois-Euroopasta. Osoituksena tuotteen korkeasta kotimaisuusasteesta saimme Avainlippu-tunnuksen syyskuussa 2009.

Laatu

Koska nahkavaatemallistomme valmistetaan lähellä, laadunvalvonta on tehokasta. Pyrimme  parhaimpaan mahdolliseen laadukkuuteen nahassa, valmistuksessa, vuorikankaissa, vetoketjuissa, langoissa sekä muissa yksityiskohdissa. Nahkavaatteissa pääosin käyttämämme naudan nahka on kestävyydeltään huippuluokkaa. Se on ominaisuuksiltaan sitkeää ja lujaa, mutta käsitelty niin, että tuntuu pehmeältä. Emme käytä lainkaan ns. paperinahkaa, joka repeää heti kun jää esim. johonkin kiinni, koska meidän mielestä nahkavaatteen kuuluu kestää aikaa ja erilaisia tilanteita. Niiltä tuotteilta, kuten esim. spittareilta ja bootseilta, jotka tulevat ulkomailta, edellytämme myös korkeaa laatua. Panostamme laadukkuuteen myös palvelumme tasossa, ja pyrimme palvelemaan asiakasta niin kuin itse haluaisimme meitä palveltavan. Perheyrityksessä edellä mainitun ajatuksen toteuttaminen on paljon helpompaa kuin isommissa yrityksissä.

Tuotteet

Nahkavaatemallistomme suunnittelutiimiin kuuluvat perheemme jäsenet, ompelijat ja tärkeimpänä asiakkaamme. Pidämme jatkuvasti korvat ”höröllä” ja kuuntelemme aidosti kiinnostuneina asiakkaittemme toiveita ja kehitysideoita. Jokainen nahkatakki, -housut tai –liivi on kulkenut pitkän kehityskaaren, ennen kuin se on valmiina myymälässämme. Hiomme perusteellisesti jokaisen nahkavaatteen istuvuutta, meille ei riitä se, että tuote istuu ”jotenkuten”, sen on istuttava täydellisesti!Tuotteidemme kaavoihin voidaan tehdä istuvuutta edelleen parantavia muutoksia, kuten hihojen pidennyksiä ja lyhennyksiä, helman kaventamisia, yksityiskohtien lisäämistä ym. joten voimme luvata, että jokaiselle vartalotyypille löytyy meiltä sopiva rotsi, -housut tai -liivi. Tuotteemme ovat omaperäisiä, eikä niitä saa muualta. Meiltä voi tilata myös täysin uniikkeja, yksilöllisiä nahkavaatteita, joita ei koskaan kävele vastaan muilla.

Vastuu

Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen meiltä hankittuun tuotteeseen vielä vuosien jälkeenkin, joten otamme aina kiitollisina vastaan palautetta, niin hyvää, kehittävää kuin huonoakin. Vaikka laadunvalvontamme on tehokasta, joitakin asioita ei pysty huomaamaan kuin käytössä, tällaisia asioita voi olla esim. uuden vuorikankaan kestävyys, viottunut vetoketju, hyppytikit valmistusvaiheessa, nahan käyttäytyminen ym. Edellä mainitut murheet ovat harvinaisia, mutta mahdollisia,  joten kannustamme rohkeasti asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä, jos jokin asia jää vaivaamaan, niin katsomme mitä voimme tehdä asian eteen. Asiakkaan antama palaute on kullanarvoista, koska palautteen avulla pystymme kehittämään toimintaamme.

Asiakastyytyväisyys

Seuraavassa kommentteja  asiakkailtamme vuosien varrelta:

Terve!
Takki haettu postista. On juuri oikean kokoinen. Takki on todella hieno ja istuu hyvin päälle. Kiitos paljon!
Terv: Jussi L.

Moro
Tilasin teiltä joku kolme viikkoa sitten miesten 50’s rottatakin, malliksi vaihtui slimmi. tilasin aluks toisen mutta soititte sit ja kysyitte sopiiko vaihtaa mallia että slimmi sopisi mun vartalolle paremmin. nyt kävi niin että……..oon todella tyytyväinen takkiin ja se on kyllä todella hyvä ja mallin vaihto oli kyllä oikea ratkasu :D. muutenkin oon tyytyväinen teidän liikkeen toimintaan, soititte ja kysyitte tota takin vaihtoa koska se sopisi mulle paremmin ettekä vaan lähettänyt sitä mitä itte olin arvaillu sopivaks ja tilaus oli tasan silloin perillä kun sanoitte, että en voi muuta sanoo kun et takki oli hintansa arvonen ja kiitos teille 🙂 terv. Vesa L.

Hei! 
Halusin vaan kertoa, että MP messuilla mitattujen muutosten mukainen takkini onnistui enemmän kuin hyvin. Takki on todella hyvän näköinen ja kaikin puolin sopiva, olen erittäin tyytyväinen. Kiitos! Pilvi R.

Moi Venla,
Takki tuli perille ja sopii kuin napitettu. Kiitokset; saitte tyytyväisen asiakkaan ja aktiivisen mainosmiehen.
T:Pekka

Moi Karraxin tytöt! 
Sain tilaamani takin eilen käsiini. Loistava! 
Koko on juuri oikea ja takki kaikin puolin mahtava. Tulee kovaan käyttöön, ensimmäinen kunnollinen nahkatakkini. Vähän eri luokkaa kuin (kilpailijan) takit … 
T. Pete

Tervehdys! 
Rotsini tuli perille ja se istuu kuin valettu. 
Niin että kiitoksia ja oli ilo asioida kanssanne. 🙂 Visa T.

Moro!
Rotsi saapui ja oikeesti ootte tehny kyl uskomatonta työtä. Tää EI vois nimittäin olla siistimpi ja paremmin istuva!
Suuri KIITOS! Mikko S.

Ostin teiltä nahkarotsin Munamarkkinoilta ja tahtoisin kiittää vielä kerran. Jaksoitte palvella esimerkillisesti vaikka teillä pitikin kiirettä. Erityisesti haluan kiittää Veruskaa hyvästä silmästä, rotsi istuu todella hyvin. Kiitos! Joni P.

Moi
Takki tuli perille ja sopi täydellisesti KIITOS hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta.
Tommi L.

Terve,
Sain rotsin tänään ja se istuu todella hyvin; ja on muutenkin laadukasta työtä!
Iloista talven jatkoa sinne! Harri T.

Käväisin siellä Karraxissa ystävieni kanssa ja tilasimme hieman muokatut Mari-rotsit. Jo perjantaina sainkin rotsini matkahuollon kautta! Halusin vain kiittää upeasta takista, joka vastasi odotuksiani täysin! Kiitokset myös iloisesta ja hyvästä palvelusta! Ei tässä sitten muuta, kun viileämpiä ilmoja odottelemaan! Heini S.

Hyvää palvelua ja joustavuutta. Ja myyjä oli oikeasti kiinnostunut siitä että asiakas saa mieleisensä tuotteen. Mikä on hyvin harvinaista. Positivinen viesti kulkee varmasti eteenpäin.

Haluan kiittää hyvästä asiakaspalvelusta jota sain Oulussa Amerikan Car Showssa sunnuntaina. Kiireestä huolimatta  sain koittaa tuotteita ja vastauksia kysymyksiin. Toivottavasti olette ensi vuonna taas Oulussa. -kiitos-

Kiitokset kaupoista, bootsit olivat oikein hyvät – sekä etenkin aivan loistavasta asiakaspalvelusta, jäi tosi hyvä mieli 🙂
Oikein aurinkoista kevättä!
Terkuin, Hanna

Ostin Tampereen näyttelystä uuden rotsin, se tiukka 50’s ja nopeesti kuluvana. Ja onhan se jo kerenny kuluukkii ku jatkuvasti on käytössä! Erittäin hyvännäkönen on ja kehuja on tullu runsaasti! Kiitos vielä mahtavasta rotsista, on se ihan sikahyvännäkönen ja tuntunen!!!! t. Leena